Kjenn din valp

Vi er veldig opptatt av at du som måtte være interessert i å kjøpe valp av oss skal ha så mye relevant informasjon som overhode mulig om valpene våre og deres bakgrunn. Derfor legger vi stor vekt på å dele så mye informasjon som mulig her på dette nettstedet. Du vil finne en flik for hver av tispene våre der du vil finne all tilgjengelig informasjon om hver enkelt.

For de fleste er stamtavler viktige

Stamtavler som inkluderer alle besteforeldres besteforeldre ligger der. Du vil også finne informasjon om tispenes alle priser og utmerkelser, samt om avlagte og godkjente prøver. Når det gjelder priser og utmerkelser så tar vi disse med også når det gjelder foreldre og besteforeldre. Ikke like utfyllende som for tispene riktignok, men alle de mest betydelsesfulle prisene og utmerkelsene er med. Og så vil du naturligvis finne en rekke fine bilder av dem både som valper og voksne, samt i oppstilt positur og i aktivitet. Som alle «besteforeldre» er vi jo veldig stolte av valpene som har levd sine første par måneder her hos oss så skrytealbumet har vokst seg stort gjennom årene.

I tillegg til slike mer kvantitative fakta deler vi også våre egne mer kvalitative vurderinger om hvordan vi opplever deres lynne og deres sterke og svake sider, samt hvordan vi opplever at disse sidene slår igjennom hos valpene. Alle våre tisper har hatt flere kull slik at vi faktisk har et ganske godt materiale til å uttale oss om det.

Følg valpenes utvikling

Vi vil også at du skal ha kjennskap til hvordan valpene våre tilbringer sine første måneder her hos oss. For hvert kull vil du derfor finne en dagbok her på hjemmesiden vår der vi så godt som daglig forteller om valpenes utvikling og hvordan de forholder seg til hverandre og til moren.